Hurtigrenovering

Kjøkken

Ett av våre satsningsområder er renovering og ombygging av kjøkken og også flytting av kjøkken til andre deler av din bolig. Våre snekkere har lang erfaring fra å montere nye kjøkken i boliger og fritidsboliger. Vi skaffer kjøkken fra de fleste kjøkkenleverandører til meget konkurranse dyktige priser.

Vi monterer alle type kjøkken raskt og effektivt.
I tillegg til montering hjelper deg gjerne også med tegning og rådgivning uavhengig av hvilken kjøkkenleverandør som velges. Vi vil i mange tilfeller kunne gi deg gode tips. Ønsker du å benytte deg av lagerførte kjøkken for å få rask levering (f.eks IKEA) hjelper vi deg med praktiske ting som henting og levering inn i din bolig. Våre snekkere har lang erfaring med montering av IKEA kjøkken og andre lagerførte kjøkken. Et vanlig kjøkken vil ofte kunne ferdigstilles i løpet av en ukes tid, også medberegnet flislegging over benk.

Vår prosjektleder vil koordinere rørlegger og elektriker, fjerning av avfall, henting og innkjøp av kjøkken,  rett og slett alt som trengs for at prosjektet skal gjennomføres på best mulig måte for deg!

Vi leverer alle våre tjenester i Oslo & Akershus og Drammen.

Vil du ha et uforpliktende tilbud på ditt nye kjøkken, ta kontakt i dag via kontaktskjemaet, e-post eller per telefon:

Daglig leder:
John Fredrik Bråthen
Dir. tlf: 41 52 00 00
E-post: jf@hurtigrenovering.no