Hurtigrenovering

Bad og våtrom

Oppussing av baderom er en av våre spesialiteter. Vår Faglige leder følger til enhver tid gjeldende tekniske forskrifter for baderom og vi vet hvordan et våtrom skal bygges opp for å tåle vann, fuktighet og andre belastninger et slikt rom blir utsatt for gjennom mange års bruk.

Raskt ferdig, helt trygt
Vårt program for renovering av baderom er etter mønster fra våtromsnormen. Vi har samordnet håndverkerne på en svært effektiv måte slik at vi normalt kan garantere et bad helt ferdigstillet i løpet av 3 – 4 uker, noe avhengig av størrelsen på badet.

Ved å benytte Hurtigrenovering.no sin kompetanse og prosjektansvar kan du trygt reise bort eller være på jobben i oppussingsfasen. Vi planlegger og sørger for at alle involverte håndverkere kommer inn til riktig tid og gjør jobben fagmessig. Vi tilbyr fast pris på oppussing av ditt baderom og garanterer ferdigstillelsestidspunkt.

Vi leverer alle våre tjenester i Oslo & Akershus og Drammen.

Vil du ha et uforpliktende tilbud på din oppussingsjobb, enten det er flislegging, ny dusj eller total baderomsrenovering, ta kontakt i dag via kontaktskjemaet, epost eller på telefon:

Daglig leder:
John Fredrik Bråthen
Dir. tlf: 41 52 00 00

 jf@hurtigrenovering.no