Hurtigrenovering

Om oss

Hurtigrenovering.no utfører og organiserer hele oppussingsjobben til riktig kvalitet, riktig pris og til avtalt tid! Vi totalrenoverer bad og kjøkken, samt utfører alt av snekker, mur, flis- og malerarbeid – både innvendig og utvendig. Gjennom våre autoriserte samarbeidspartnere leverer vi alt av rør og elektriker arbeid.

Dyktige prosjektledere med full kontroll
Hos oss har du en dyktig prosjektleder du forholder deg til som koordinerer hele oppussingsjobben. Våre profesjonelle og effektive prosjektledere er norske med lang fartstid i bransjen. De koordinerer våre egne snekkere, malerer, murerer og flisleggere slik at du kan være på jobben eller reise bort på ferie. Vi samarbeider med rørleggere og elektrikere, og din prosjektleder tar disse inn i ditt oppussingsprosjekt ved behov og på riktig tidspunkt. Dette medfører at du vil spare tid og penger på ditt prosjekt.

Gratis befaring
Hurtigrenovering.no tilbyr deg en kostnadsfri befaring, og vil deretter oversende et skriftlig pristilbud på hele oppussingsjobben inkl. ferdigstillelsestidspunkt. Vi går også lenger enn våre konkurrenter ved å tilby en garantiordning. Dersom vi ikke klarer å ferdigstille ditt prosjekt til avtalt prosjekttid vil du motta en avtalt kompensasjon for dette. Ved å benytte oss er du sikret god fremdrift på ditt prosjekt, og du vil kun motta faktura fra ett sted, Hurtigrenovering.no.

Garanti på leveringstid

Vi vet hvilke utfordringer som byr seg når man skal renovere eller bygge om det stedet man kanskje allerede bor. Det er mye som skal koordineres i tillegg til full jobb, familie og fritidsaktiviteter. Derfor er en kort og effektiv oppussingstid ofte avgjørende for mange. Det som skiller oss fra våre konkurrenter er at vi lever av og levere til avtalt tid. Vi går faktisk så langt at vi tilbyr en kompensasjon dersom vi ikke klarer å innfri dette løftet.

Vi leverer alle våre tjenester i Oslo & Akershus og Drammen.

Vil du ha et uforpliktende tilbud på din oppussingsjobb, ta kontakt i dag via kontaktskjemaet, e-post eller per telefon:

Daglig leder:
John Fredrik Bråthen
Dir. tlf: 41 52 00 00
E-post: jf@hurtigrenovering.no